
رییس امور توزیع برق دلفان گفت: مطالبات این اداره از ۴۵ هزار مشترک خود ۱۶ میلیارد تومان است.
نسیم دلفان- به گزارش خبرگزاری صدا و سینا ؛ فخرالدین حسنپور” افزود: این میزان طلب مربوط به مشترکان بخشهای تجاری، صنعت و معدن، کشاورزی و خانگی است که در صورت پرداخت آن، اداره توزیع برق شهرستان می تواند برنامه های عمرانی و خدمت رسانی خود را در منطقه گسترش دهد.
وی گفت: اکنون همه مناطق روستایی و شهری به برکت انقلاب اسلامی از نعمت برق برخوردار شده اند و با توجه به مشکلات این حوزه، بیش از ۴۰ میلیارد تومان امسال برای توسعه شبکه در این شهرستان هزینه شده است.
به گفته حسن پور ؛ پست دوم برق شهرستان و احداث خط ۶۴ کیلوولت از پروژه های مهم دولت در دلفان می باشند که با اعتبار بیش از ۱۲۰ میلیارد تومان در دست اقدام هستند.
وی تصریح کرد: با بهره مندی از پروژه پست دوم شهرستان، مشکلات ضعف ولتاژ برطرف خواهد شد و مردم از شبکه برق پایدار و با کیفیت برخوردار می شوند.
پینوشت – جناب آقای حسن پور در این گزارش خود به بدهی ۱۶ میلیاردی مشترکان بخشهای تجاری، صنعت و معدن، کشاورزی و خانگی اشاره کرده است ؛ اما ای کاش یک اشارهای هم به بدهی ادارات دولتی میکرد که مشخص شود ادارات ما چه میزان برق مصرف کرده اما پرداخت نکردهاند.