نتایج یک تحقیق پزشکی نشان میدهد هفت نوع مواد غذایی اگر مجدد گرم شود سمی، زیان آور و حتی سرطانزا می شود…
نسیـــم دلفـان – نتایج یک تحقیق پزشکی نشان میدهد هفت نوع مواد غذایی اگر مجدد گرم شود سمی، زیان آور و حتی سرطانزا می شود.
این تحقیق پزشکی نشان داد قارچ و مرغ از جمله این غذاهاست.
غذاهای پخته شده که دوباره داغ شود ضرر دارد عبارتند از :
۱- کرفس به سبب آنکه نیترات دارد.
۲- چغندر به سبب آنکه نتیرات دارد و زمانیکه دوباره داغ می شود به شدت زیان آور است.
۳- تخم مرغ پس از آب پز شدن یا در روغن پخته شدن اگر دوباره داغ شود سمی می شود.
۴- قارچ تازه زمانیکه دوباره داغ می شود ترکیب پروتئین آن تغییر می کند و فوایدش را از دست می دهد و باعث مشکلات در دستگاه گوارشی می شود.
۵- مرغ و گوشت به سبب تغییر در ترکیب پروتئینها.
۶- سیب زمینی اگر دوباره داغ شود سمی می شود.
۷- اسفناج زمانیکه دوباره داغ می شود نیتراتش به نیتریت تبدیل و سرطان زا می شود.
منبع: باشگاه خبرنگاران