رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان لرستان از انهدام یک باند ۶ نفره سوداگر مرگ و کشف ۱۰۱ کیلوگرم تریاک خبر داد…
نسیـــم دلفـان – به گزارش پایگاه خبری پلیس ، سرهنگ “هیبتالله فرخی” گفت: در پی دریافت اطلاعاتی مبنی بر جابهجایی محموله مواد مخدر توسط باند سوداگر مرگ با ۴ دستگاه سواری زانتیا و پژو از استانهای همجوار به لرستان، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قرار گرفت.
وی خاطرنشان کرد: ماموران با تشکیل گروه ویژه در محورهای ورودی استان مستقر شده و با مشاهده خودروهای حامل مواد مخدر اقدام به توقیف آنان کردند.
فرخی اظهار داشت: با دستگیری ۶ قاچاقچی در بازرسی از خودروهای مذکور مقدار ۱۰۱ کیلو گرم تریاک که به صورت ماهرانه جاسازی شده بود، کشف شد.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان ضمن قدردانی از همکاری ماموران مواد مخدر استانهای همجوار و فرماندهی انتظامی بروجرد گفت: سوداگران مرگ با تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شدند.
سرهنگ فرخی در پایان به سوداگران مرگ هشدار داد: پلیس لرستان با اشرافیت اطلاعاتی اجازه هیچگونه فعالیت مجرمانهای به آنان نخواهد داد.
مطالـــب مرتبـط :
» معرفی کانون ترک اعتیاد مسیر سبز در شهرستان دلفان+توضیحات و تصاویر
» حقایقی باور نکردنی در مورد قلیان کشیدن