فرماندهی انتظامی دلفان از دستگیری فردی خبر داد که مواد مخدر را جهت فروش در صندوق صدقات مغازه اش جاسازی کرده بود…
نسیـــم دلفــان – سرهنگ علی نجات کرمی فرمانده انتظامی شهرستان دلفان در گفتگو با خبرنگار نسیم گفت : مأموران مبارزه با مواد مخدر دلفان در پی دریافت خبری مبنی بر اینکه شخصی در مغازه سوپرمارکت خود مبادرت به فروش مواد مخدر می نماید بلافاصله موضوع را پیگیری و در دستورکار قرار دادند.
وی افزود : مأموران به محل مورد نظر اعزام شدند و شخصی را که با مهارت فوق العاده ای در صندوق صدقات مغازه اش تریاک جاسازی کرده بود را دستگیر کردند.
این مقام نظامی تصریح کرد ، مقدار بسته بندی شده مواد مخدر به دست آمده ۶۳ گرم بود که ضمیمه پرونده شده و به همراه متهم تحویل مراجع قضایی شد.
دست نیروی انتطامی درد نکنه از قوه قضاییه تقاضا داریم فقط به جریمه کردن اینها اکتفا نکنن و از مجازات زندان که بازدارنده تره هم استفاده کنن وگرنه این سوداگران مرگ بازهم به کار کثیفشون ادامه میدن