چهارشنبه , ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

بسته خبری حوادث / چند خبر هولناک

کشف جسد یک زن در چمدان مسافرتی

🔹کشف جسد زن میان‌سالی در یک چمدان در پارک میثاق منطقه باغ آذری تهران از سوی یک کارتن‌خواب به مرکز فوریت‌های پلیس گزارش داده شد.
🔹با اعلام این خبر ، تیم جنایی پس از حضور در محل حادثه با چمدان چرخ‌دار بزرگی مواجه شدند که داخل آن، جسد زن میان‌سالی قرار داشت که دهان وی با چسب بسته شده و آثار ضرب و جرح روی سر و خفگی در ناحیه گردن مشهود بود. از سوی دیگر تحقیقات نشان داد، زن جوان در مکان دیگری به قتل رسیده و با یک چمدان بزرگ مسافرتی چرخ‌دار به پارک میثاق منتقل شده بود.
🔹جسد مقتول برای بررسی‌های بیشتر به پزشکی قانونی منتقل شد و کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تحقیقات ابتدایی را جهت دستگیری قاتل آغاز کردند.

‌┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
شلیک مستقیم به همسر

🔹رئیس پلیس عملیات نیروی انتظامی استان قم: ساعت ۱۴:۴۳ در خیابان شهید دل‌آذر مردی ۳۰ ساله با تیراندازی به سمت خانمی ۲۴ ساله او را از ناحیه سر مورد هدف قرار داد که منجر به قتل وی شد. قاتل و مقتول نسبت زن و شوهری با یکدیگر داشتند.
🔹وی با اشاره به اینکه قاتل پس از ارتکاب جرم اقدام به خودکشی کرد، افزود: این اقدام موجب آسیب‌دیدگی شدید از ناحیه سر شد و وی در حال حاضر با وضعیتی وخیم در بیمارستان بستری است.

‌┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
قتل هولناک همسر و مادرزن با قمه

🔹سه شب پیش زن ۲۴ ساله‌ای به همراه مادر خود وارد بنگاه املاک در بولوار رسالت مشهد شد تا قولنامه فروش یک خانه نقلی را ثبت کند. قرار بود مهدیه (زن ۲۴ ساله) ملکی را به نام مادرش قولنامه کند که مدتی قبل همسرش به نام او سند زده بود. مرد بنگاه‌دار که مقدمات انتقال ملک مذکور را فراهم دید، قولنامه فروش را نوشت تا مادر و دختر آن را امضا کنند، اما هنوز این نقل و انتقال به سرانجام نرسیده بود که ناگهان مرد ۳۱ ساله‌ای از نیسان آبی پیاده شد و در حالی که قمه‌ای در دست داشت، وارد بنگاه شد.
🔹این مرد جوان به طرف مهدیه هجوم برد و او را هدف ضربات هولناک قمه قرار داد. ترس و وحشت عجیبی داخل بنگاه املاک به راه افتاد و صدای جیغ و فریادهای دلخراش به هوا برخاست، اما مرد خشمگین در مقابل چشمان وحشت‌زده مشتریان دیگر و متصدی بنگاه، همچنان تیغه قمه را بالا می‌برد و بر پیکر خون‌آلود زن جوان فرود می‌آورد.
🔹در این هنگام مادر مهدیه که بیش از این نمی‌توانست نظاره‌گر این صحنه دلخراش باشد خود را میان ضارب و فرزندش قرار داد تا با جسم خود از اصابت بیشتر ضربات قمه به دخترش حفاظت کند، اما این مرد در حالی او را نیز هدف تیغه مرگبار قمه قرار داد که دیگر زن جوان آخرین نفس‌هایش را می‌کشید.
🔹طولی نکشید که جریان خون سنگ فرش‌های درون بنگاه را پوشاند و اجساد دو قربانی این جنایت کناری افتادند و قاتل بلافاصله متواری شد.
🔹صحنه جنایت به کنترل نیروهای انتظامی درآمد و بررسی‌های دقیق مشخص کرد که قاتل ۳۱ ساله، همسر مهدیه (زن ۲۴ ساله) است که با ورود به بنگاه املاک جملات کوتاهی بین او و همسرش نیز رد و بدل شده است.
🔹از سوی دیگر گروهی از کارآگاهان با تدابیر مقام قضائی، به شناسایی نزدیکان و فرزندان مقتولان پرداختند چراکه قاتل تهدید کرده بود پسرش را هم می‌کشد. به همین علت سه فرزند متهم بلافاصله در پناه قانون قرار گرفتند و حمایت‌های پلیسی از آنها در دستور کار قرار گرفت.
🔹تلاش‌ها برای دستگیری «حمید_ص» همچنان ادامه داشت تا ابنکه روز گذشته در ورودی مشهد قاتل فراری در محاصره قرار گرفت و حلقه‌های قانون بر دستانش گره خورد. این متهم ۳۱ ساله که بی‌درنگ به مقر انتظامی انتقال یافته بود، انگیزه خود از ارتکاب این جنایت وحشتناک را اختلافات خانوادگی ذکر کرد.
🔹متهم اظهار کرد: همسرم با من سر ناسازگاری داشت در حالی که من او را خیلی دوست داشتم و نمی‌خواستم از زندگی‌ام بیرون برود. اظهارات این مرد قاتل در حالی بیان می‌شد که بررسی‌های نامحسوس کارآگاهان نشان می‌داد متهم به قتل برای آنکه همسرش را راضی نگه دارد و از اختلافات بیشتر در زندگی جلوگیری کند منزلی را به نام او ثبت کرده بود، اما مهدیه که باز هم با شوهرش اختلاف داشت، تصمیم گرفت این ملک را به نام مادرش سند بزند که همین موضوع یکی از دلایل خشم «حمید_ص» (قاتل) شده بود.

‌┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
قتل هولناک بخاطر ۵۰ هزار تومان

🔹ساعت ۵ صبح روز گذشته، گزارش کشف جسد مرد جوانی ۴۰ ساله اعلام شد. بلافاصله تیم جنایی راهی محل حادثه واقع در یکی از کوچه‌های مولوی تهران شدند. بررسی‌های اولیه حکایت از آن داشت که مرد مجهول‌الهویه با اصابت ضربات چاقو به کتف و گردنش جان خود را از دست داده است.
🔹در ادامه تحقیقات مشخص شد که این مرد کارتن‌خواب بوده که از مدتی قبل با چند فرد اختلافات شخصی داشته است. در تحقیقات به عمل آمده و بازبینی دوربین‌های مداربسته شخصی به عنوان مظنون شناسایی و در یک عملیا

ت غافلگیرانه عامل جنایت دستگیر شد.
🔹عامل قتل که خود نیز کارتن‌خواب است، به قتل اعتراف کرد و گفت: ۵۰ هزار تومان به مقتول پول داده بودم تا برایم متادون تهیه کند، اما او نه پولم را می‌داد و نه متادون را؛ به خاطر همین با او درگیر شدم و در جریان درگیری با چاقو به او ضربه زدم که منجر به قتل او شد.

‌┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
قتل هولناک دو نفر از جمله برادر با شلیک مرگ‌بار

🔹فرمانده انتظامی بروجرد: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ مبنی بر دو فقره تیراندازی به افراد، بلافاصله مأموران در محل حاضر شدند.
🔹با بررسی صورت گرفته مشخص شد، فردی با هویت معلوم و انگیزه اختلافات قبلی ملکی که با برادر خود داشته است، با یک قبضه کلت کمری برادر خود واقع در یکی از روستاهای اطراف بروجرد را به ضرب گلوله به قتل رسانده و سپس به محل کار یکی از دوستان برادرش واقع در مرکز شهر (دفتر ثبت اسناد رسمی) مراجعه و او را نیز با سلاح کمری مجروح کرده که پس از انتقال به بیمارستان، متأسفانه به علت شدت جراحات وارده فوت می‌کند.
🔹فرد ضارب بلافاصله و پس از ارتکاب جرم از محل متواری می‌شود و با تشکیل تیمی از پلیس آگاهی شهرستان ضمن انجام اقدامات تخصصی، تلاش جهت دستگیری قاتل ادامه دارد. پلیس با قاطعیت با افراد خاطی برخورد خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *