فرمانده انتظامی دلفان از دستگیری ۴ سارق در اجرای طرح امنیت محله محور در این شهرستان خبر داد.
نسیم دلفان – به گزارش خبرگزاری پلیس، سرهنگ “بهروز بازوند” بیان داشت: به منظور افزایش امنیت عمومی، طرح امنیت محله محور و پاکسازی نقاط آلوده و جرم خیز در این شهرستان به مرحله اجرا گذاشته شد.
این مقام انتظامی بیان داشت: ماموران با اجرای این طرح موفق به دستگیری ۴ سارق و کشف ۴ فقره انواع سرقت، جمع آوری ۱۰ معتاد متجاهر، توقیف ۲ دستگاه خودرو متخلف و دستگیری ۵ متهم تحت تعقیب قضائی و انتظامی شدند.
سرهنگ بازوند در پایان با بیان اینکه متهمان پس از تشکیل پرونده به منظور انجام اقدامات قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند، خاطرنشان کرد: مخلان نظم و امنیت عمومی بدانند پلیس هرگز مجال عرض اندام و قدرت نمائی به آنان را نخواهد داد و با تمام توان در راستای برقراری نظم و امنیت شهروندان اقدام و با آنان برخورد قانونی می کند.