
تاکی قرار است علم و دانش مملکت و همچنین اداره کشور را با سهمیه بازی های ناعادلانه ایثارگری پیش ببریم؟؟؟
روز گذشته خبری منتشر شد با این مضمون:
آزمون استخدام فرزندان جامعه ایثارگری اواخر تابستان برگزار می شود، جذب ۹۰ درصد شرکت کننده ها!!!!!!!
▫️ آقای کهنسال با بیان اینکه جدیترین مشکل کنونی جامعه ایثارگری، اشتغال فرزندان آنان است که باید برای حل آن تدبیری کرد، گفت: آزمونی در قالب برنامه ششم بند ج ماده ۸۷ مبنی براستخدام ۳۴هزار نفر از فرزندان جامعه ایثارگری مرداد یا شهریور ماه امسال برگزار می شود.
▫️ وی گفت: ۳۴هزار سهیمه وجود دارد که اگر فرزندان شهدا و جانبازان در این آزمون شرکت کنند قطعا ۹۰ درصد جذب می شوند.
✍️ رضا محمدی :
سهمیه های پی در پی و بی شمار ایثارگران در بحث کنکور و آزمون های استخدامی که در دولت سیزدهم به شدت افزایش پیدا کرده است یکی از بیشترین اعتراضات مردمی است که متاسفانه هیچگاه به این اعتراضات توجه نشد!
مردم می گویند ما معتقد هستیم فرزندان و خانواده های ایثارگران (خانواده شهدا ، جانبازان و آزادگان) حق بزرگی بر گردن این ملت دارند و بایستی زندگی و معیشت آنان مورد توجه مسئولان و مدیران باشد ، هرگونه سهمی برای دریافت وام حتی وام های بلاعوض و یا هرگونه کمک های معیشتی برای آنان مورد اعتراض مردم قرار نخواهد گرفت زیرا دولت وظیفه دارد به زندگی این خانواده های محترم توجه ویژه داشته باشد.
اما اینکه علم و دانش مملکت نیز بر پایه این سهمیه بندی ها قرار گرفته و در آزمون های استخدامی بیشترین درصد قبولی از این خانواده ها باشد به نوعی ناعدالتی است ، شما ببینید وقتی می گویند ۹۰ درصد از این خانواده ها پذیرفته می شود یعنی چی؟ یعنی اینکه طرف هر چقدر هم از دانش و سواد پایینی بهره مند باشد فقط همینکه بتواند اسم و فامیل خودش را روی برگه آزمون بنویسد قبول خواهد شد!!!!!
همچنین در کنکور نیز همینگونه است ، یک فرد نخبه با کُلی علم و دانش و هوش بالایی که دارد اما در کنکور در رقابت با فردی که عضو خانواده ایثارگران بوده و از این سهمیه بهره مند باشد نمی تواند موفقیتی کسب کند زیرا در این آزمون ها سهمیه ایثارگری برتر از علم و دانش است و این ناعدالتی به شدت بر روحیه نخبگان دانش آموزی و دانشجویی کشور تاثیر گذاشته و انگیزه را از آنان گرفته است!!!
آیا پزشکی که صرفأ با سهمیه ایثارگری وارد این عرصه می شود و باید در آینده سلامت جامعه را به او بسپاریم پزشک موفقی خواهد بود؟ آیا کارمندی که با سهمیه ایثارگری نه با تکیه بر علم و دانش خود استخدام می شود می تواند در امور محوله از خود خلاقیتی نشان دهد؟ آیا معلمی که با سهمیه ایثارگری استخدام می شود و هیچگونه توان علمی و دانشی در این باره ندارد به واقع می تواند باعث ترقی و پیشرفت علم و دانش در این مملکت شود؟
چرا باید اینگونه آینده کشور را فدای چنین سیاست های غلط و ناعادلانه ای کنیم و انگیزه را از نخبگان کشور بگیریم ، فرزند و خانواده ایثارگران نیز مانند بقیه مردم با تکیه بر سواد علمی خود وارد میدان رقابت شوند (که اتفاقأ در خانواده ایثارگران نیز نخبه های بسیاری وجود دارد) و اگر از نظر علمی چیزی در چنته داشتند و پذیرفته شدند فبها المراد ما نیز دعا میکنیم در ادامه مسیر موفق باشند ، اما نه اینکه بدون داشتن سواد علمی و فقط بر پایه سهمیه بتوانند بهترین دانش آموزان و دانشجویان کشور را براحتی عین آب خوردن پشت سر بگذارد و پُرافتخارترین و مهمترین کُرسی های دانشگاهی و اداری مملکت را در اختیار بگیرد.
عموم مردم هیچگونه مخالفتی با هر گونه کمک مالی و اقتصادی به خانواده های ایثارگران ندارند زیرا حق آنان است که از یک زندگی نسبتأ آرامی برخوردار باشند اما سهمیه های گسترده ایثارگری در آزمون استخدامی و کنکور واقعأ داد اکثریت مردم را درآورده است و کسی هم گوشش بدهکار این انتقادات نیست!!!!
این موضوع که بیان شد را در کف جامعه از شهروندان سوال کنیم ببینیم چه میزان از مردم با این صحبت های که مطرح شد موافق هستند؟
» مطلب دیگری از نسیم دلفان با عنوان: ناعدالتی آموزشی در ایران بی داد می کند! (اینجا کلیک نمایید)