شنبه , ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

نرخ بیکاری در شهرهای استان لرستان اعلام شد / نرخ ۱۳/۱ درصدی بیکاری در دلفان

معاون اشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان گفت: بر اساس آمارهای سال ۹۴ نرخ بیکاری در شهرستان بروجرد ۱۰٫۴ درصد است…


نسیـــم دلفـان – به گزارش خبرگزاری فارس از بروجرد، عظیم سالاری عصر امروز در کارگروه اشتغال و سرمایه‎گذاری این شهرستان اظهار کرد: خرم آباد مرکز استان لرستان با نرخ بیکاری ۱۶/۵درصدی بیکارترین شهرستان لرستان است.

وی با اشاره به آمار ۱۲/۱ درصدی در الیگودرز عنوان کرد: این آمار در شهرستان ازنا ۱۱/۹ درصد است، همچنین نرخ بیکاری در شهرستان دورود ۱۴/۷درصد است.

این مسئول نرخ بیکاری در شهرستان‎های رومشکان و سلسله به ترتیب۱۰/۸و ۱۰/۳درصد خواند و خاطر نشان کرد: نرخ بیکاری در شهرستان کوهدشت ۱۴/۸ درصد و در پلدختر ۱۱/۷ درصد است، همچنین نرخ بیکاری شهرستان‎های دلفان و دوره چگنی به ترتیب ۱۳/۱ و ۶ درصد است.

سالاری ادامه داد: بر اساس طرح آمارگیری نیروی کار سال ۹۴ نرخ بیکاری لرستان بر اساس آمارهای یاد شده و با در نظر گرفتن شاخص های ثابت و استاندارد اعلام شده است و ادارات استانی در رصد و تجزیه و تحلیل آن دخل و تصرفی نداشته اند.

وی با اشاره به رشد نرخ مشارکت اقتصادی در استان لرستان تاکید کرد: در مقابل نرخ بیکاری در استان روند کاهش به خود گرفته است، به طوریکه لرستان از بیکارترین استان کشور در جایگاه پنجم بیکاری قرار گرفته است و این به معنای کاهش نرخ بیکاری در این استان است.

معاون اشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان در ادامه به برخی اظهار نظرات در خصوص بالا بودن آمار بیکاری در بروجرد بیش از نرخ اعلام شده از سوی مرکز آمار ایران پاسخ داد.

سالاری با اشاره به مد نظر قرار گرفتن شاخص های علمی در سنجش میزان بیکاری در مرکز آمار ایران گفت: بر این اساس نرخ بیکاری اعلام شده در این مرکز در مقایسه با ارزیابی‎های میدانی صحیح‎تر است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود از آغاز طرح مطالعاتی تکاپو در لرستان خبر و ادامه داد: طرح تکاپو(توسعه کسب و کار پایدار) به دنبال قاعده سازی در حوزه اشتغال با تقویت قابلیت‎های موجود در حوزه‎های مختلف است.

این مسئول تاکید کرد: تاکنون ۲۶ رسته شغلی که قابلیت انجام طرح تکاپو در آنها وجود دارد، در لرستان شناسایی شده‎اند که از آن جمله می‎توان به بخش‎های شیلات، سنگ، آبزیان و صنایع تبدیلی کشاورزی اشاره کرد.

سالاری از ورود طرح تکاپو به فاز عملیاتی در ۳ تا ۴ ماه آینده در لرستان خبر داد و افزود: ماهیت این طرح شناسایی رسته‎های دارای قابلیت اشتغال بیشتر و حل موانع موجود پیش روی آنها است.

وی تصریح کرد: با توجه به برنامه‎های تدوین شده در استان اجرای طرح تکاپو می‎تواند، جایگاه لرستان را در بخش اشتغال تقویت رتبه و را در کشور بهبود بخشد.


مطالـــب مرتبـط :

» فضاحت بیکاری در دلفان / مادران سرزمین سوخته به کارگران میدانی پیوستند + تصاویر


تازه ترین اخبار منطقه را مستقیمأ از طریق ترمینال خبری ” نسیـــم دلفـان ” دریافت کنید.

برای عضویت در کانال خبری نسیم دلفان روی تصویر زیر کلیک نمایید.

12

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *