شنبه , ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

ساعات کاری ادارات لرستان به روال عادی برمی‌گردد

حمید کشکولی معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری لرستان:
🔹با توجه به اتمام مهلت تصویب نامه هیئت وزیران در خصوص صرفه جویی و استفاده بهینه از انرژی در پایان بهمن ماه، ساعت اداری از فردا یکم اسفندماه طبق روال سابق خواهد بود.


ساعات کاری جدید بانک‌ها اعلام شد

شورای هماهنگی بانک‌ها:
🔹ساعت کاری شعب و واحدهای ستادی بانک‌ها از روز چهارشنبه اول اسفندماه ۱۴۰۳ به روال سابق باز می‌گردد.
🔹زمان خدمت رسانی به مشتریان در شعب بانک‌ها در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۷:۳۰ الی ۱۳:۳۰ و همچنین در روزهای پنجشنبه از ساعت ۷:۳۰ الی ۱۲:۳۰ خواهد بود.


بازگشت ساعت کاری دادگستری استان لرستان به روال عادی

اطلاعیه معاونت منابع انسانی و امورفرهنگی دادگستری کل استان لرستان:
🔹با عنایت به پایان مدت زمان تعیین شده در مصوبه مورخ ۲۵ آذر ماه سال جاری هیات دولت از روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۳/۱۲/۱ ساعت کاری کلیه واحدهای قضایی و اداری دادگستری استان لرستان به روال عادی باز می گردد.
🔹شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۷:۱۵ الی ۱۴:۱۵
🔹 پنج شنبه ها از ساعت ۷:۱۵ الی ۱۳:۱۵

یک نظر

  1. تمدید وضعیت ساعت کاری ادارات تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴

    🔸حمید کشکولی معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری لرستان اعلام کرد، با توجه به تمدید تصویب نامه هیئت وزیران در خصوص صرفه جویی و استفاده بهینه از انرژی، ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در استان لرستان تا ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۱۴ خواهد بود.

    اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری لرستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *