سه شنبه , ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

دورریز روزانه ۸ تن برنج در سفره مردم

رئیس مؤسسه تحقیقات برنج:
🔹روزانه حداقل ۸ تن برنج در سفره مردم دورریز می‌شود و این آمار جدای از آمار ضایعات است.
🔹برآورد می‌شود در حوزه محصولات کشاورزی از مزرعه تا مصرف نهایی حدود ۳۰ درصد دورریز وجود دارد.
🔹حدود ۲۰ سال گذشته پژوهشی در مورد نان انجام و مشخص شد از ابتدا تا انتها حدود ۲۵ درصد هدررفت نان وجود دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *