
نتایج تحقیقات نشان میدهد بعضی مواد غذایی واکنشهایی در مغز ایجاد میکند که به تغییر خلق و خو منجر میشود. در واقع آنچه برای خوردن و نوشیدن انتخاب میکنیم، این روند را تسریع میکند و تا حدی میتواند استرس و احساس خستگی را کاهش دهد.
🔸سبزیجات در سبد خانواده؛
میوهها و سبزیجات به چه میزان درکاهش احساس خستگی تاثیر گذارند؟ میوهها و سبزیجات آنتیاکسیدان دارند.
این مواد سیستم ایمنی را تقویت کرده و با مواد مضری که سرطانزاست مقابله میکنند. آنتیاکسیدانهای قوی مانند سلنیوم، لیکوپن، ویتامینهای Cو E به طور طبیعی در میوهها و سبزیجات وجود دارند. غذاهای دریایی، آجیل، گوشت بدون چربی، غلات سبوسدار، ماکارونی سبوسدار، لوبیا و حبوبات و محصولات لبنی کمچرب موادی غنی از سلنیوم هستند.
همچنین مصرف آنتیاکسیدانها مانع تخریب سلولی میشود و بروزافسردگی و آلزایمر را در سالمندان کاهش میدهد.