سه شنبه , ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

جزئیات حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۴/افزایش ۲۰ درصدی سالانه و متناسب‌سازی

معاون صندوق بازنشستگی کشور:
🔹امسال افزایش سالانه به استناد تبصره ۱۲ قانون بودجه سال ۱۴۰۴ که در اجرای آن حقوق بازنشستگان و وظیفه بگیران به میزان ۲۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش می‌یابد.
🔹افزایش ناشی از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان به موجب ماده ۲۸ قانون برنامه هفتم توسعه که اجرای آن به تدریج در سال‌های ۱۴۰۳ تا ۱۴۰۵ انجام می‌شود و مرحله نخست آن شامل افزایش ۴۰ درصدی تفاوت حقوق بازنشسته با ۹۰ درصد حقوق و فوق العاده‌های مشمول کسور شاغلان مشابه و همتراز براساس جداول ابلاغی در سال گذشته اجرایی شد و ۳۰ درصد این تفاوت هم در سال جاری انجام می‌شود.
🔹میزان افزایش متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان برای گروه‌های مختلف بازنشستگان متفاوت خواهد بود و رقم یا درصد یکسانی برای همه افراد وجود ندارد و متناسب با حقوق شاغل مشابه و هم طراز وی اجرا خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *