سه شنبه , ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

جزئیات اکتشاف مس در منطقه دلفان

معاون امور معادن صمت لرستان جزئیات اکتشاف مس در دلفان را تشریح کرد.

نسیم دلفان – به گزارش روابط عمومی اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان لرستان ، شهرام دارابی درخصوص جزئیات اکتشاف مس در نورآباد گفت: با توجه به سوابق موجود در بایگانی اداره‌ کل صنعت معدن و تجارت لرستان شخصی به نام «مجید کرمی» اقدام به ثبت درخواست صدور پروانه اکتشاف کانسارهای فلزی در منطقه شهرستان دلفان کرده است.

وی ادامه داد: این شخص پس از انجام مراحل قانونی ماده ۲۴ موفق به دریافت پروانه اکتشاف به شماره ۳۶ ۳۰۹ مورخ ۶/ ۱۱ /۱۳۹۹ شد که با توجه به گزارشات مسئول فنی و نیز آخرین اظهارات دارنده پروانه در تاریخ ۱۴۰۲/۰۵/۰۷ نامبرده اقدام به انجام عملیات اکتشاف مطابق طرح از قبیل ژئوفیزیک و تراشه اکتشافی کرد.

معاون امور معادن صمت لرستان بیان کرد: در حال حاضر نیز انجام عملیات کرگیری (مغزه‌گیری) به مساحت ۱۳ هکتاری پروانه اکتشاف در حال اجراست.

این مسئول اضافه کرد: تعداد نقاط مغزه‌گیری هفت نقطه بوده که چهار نقطه آن انجام و بر اساس اظهارات نامبرده عملیات تا حداکثر یک ماه دیگر به طول خواهد انجامید.

وی بیان کرد: اکتشاف عناصر فلزی به صورت چهار مرحله‌ای که پس از انجام عملیات مغزی‌گیری نمونه‌ها به آزمایشگاه ارسال و در خصوص میزان عیار مواد معدنی مطالعات به عمل خواهد آمد.

دارابی افزود: اعتبار پروانه مذکور تا مهرماه ۱۴۰۲ تمدید شده و دارنده پروانه اعلام کرده که ظرف مدت دو ماه آتی نسبت به انجام سایر مراحل و ارائه گزارش پایانی عملیات اکتشاف اقدام خواهد کرد.
وی تصریح کرد: بدیهی‌ است بر اساس دستورالعمل‌ها پس از ارائه گزارش پایان محدوده توسط هیات کارشناسی بازدید و گزارش مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

وی یادآورشد: هر گونه اظهار نظر در خصوص میزان ذخیره پس از بررسی گزارش پایان عملیات اکتشاف امکان‌پذیر خواهد بود.

معاون امور معادن صمت لرستان گفت: عمق نقطه حفاری در حال حاضر حدود ۳۵ متر و نمونه پس از اتمام عملیات به آزمایشگاه ارسال خواهد شد.


» محل کشف معدن مس در مناطق میربگ جنوبی دلفان مورد بازدید قرار گرفت

» باز هم مصادره عملکردهای دیگران توسط نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس یازدهم

» مسی که برای دلفان طلاست


Skill
50%

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *