جمعه , ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴

انتقاد تند خطیب جمعه دلفان از بی مهری اداره فنی حرفه‌ای به وضعیت اشتغالزایی بانوان این شهرستان

مسئولان پاسخ دهند چرا سرنوشت فنی حرفه‌ای خواهران دلفان مانند ظرفیت واحد فنی حرفه ای برادران شهرستان به سمت فرسودگی و بی انتفاعی رفته و فدای اهمال کاری اداره کل فنی و حرفه ای استان شده است؟

نسیم دلفان – حجت الاسلام خانی در خطبه های نماز جمعه امروز شهر نورآباد با اشاره به وضعیت بانوان کار در این شهرستان گفت : ساماندهی وضعیت زنان کار در دلفان بدون محاسبه علمی و بدون توجه مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران؛ به عنوان ظرفیت مهم پایه ای در مهارت آموزی در راستای ایجاد اشتغال و تولید؛ کاری ناقص و کم فایده است.

وی افزود : اداره‌کل فنی و حرفه ای استان باید پاسخ این همه کم کاری و بی مهری به قشر بانوان دلفان را بدهند. پاسخ دهند چرا مدت طولانی است واحد فنی و حرفه‌ای خواهران در دلفان بدون مسئول باقی مانده است؟

امام جمعه نورآباد همچنین تصریح کرد : امروز نهادهای حمایتی از جمله کمیته امداد حضرت امام (ره) تسهیلات و حمایت‌های اشتغالزایی آن معطل بی تفاوتی های چند ساله این مرکز مهم مهارت آفرینی است ؛ بی توجهی تا جایی که رشته های مهارت آموزی آن به دو رشته کم بازار تقلیل پیدا کرده است؟

وی اضافه کرد : مسئولان استانی این اداره باید پاسخ دهند چرا سرنوشت این ظرفیت بسیار موثر مانند ظرفیت واحد فنی حرفه ای برادران شهرستان که امروز امکانات آن به سمت فرسودگی و بی انتفاعی ‌رفته است فدای اهمال کاری اداره کل فنی و حرفه ای استان شده است؟

خطیب جمعه دلفان در بخش دیگری از بیانات خود به مناسبت نوزدهمین سالگرد تأسیس شورهای حل اختلاف اظهار داشت : کارکرد شوراهای حل اختلاف شهرستان دلفان کم نظیر و ستودنی است.

وی گفت : از ۵۳۷۵ فقره پرونده وارده به شوراهای حل اختلاف دلفان در شش ماه گذشته (نیمه اول ۱۴۰۰) تعداد ۱۵۷۵ فقره منجر به سازش شده است که معادل ۵٪۲۹ می باشد که این رقم بسیار قابل تقدیر است.

حجت الاسلام خانی ضمن تقدیر از متنفذین و ریش سفیدان منطقه و اعضای شورا و رؤسای سابق و فعلی این شورا ؛ افزود : رسالت شوراهای حل اختلاف به عنوان یک پایگاه مهم اجتماعی؛
در کاهش مراجعات مردمی به محاکم قضایی و گسترش صلح و سازش، رفع اختلاف محلی که گاها ماهیت قضائی ندارند، جلوگیری از اطاله دادرسی و غیره بسیار موثر و مفید بوده است.

وی اضافه کرد : در راستای افزایش کارایی این شوراها به نظر می‌رسد باید بیشتر از گذشته به محوریت سرمایه های اجتماعی و ظرفیت های نخبگان در شهرستان توجه نمود.

امام جمعه نورآباد در این‌باره و افزایش عملکرد مثبت این شوراها پیشنهاد زیر را مطرح کرد:

🔹آموزش اعضا‌ از طریق انتشار بروشورها و جزوات آموزشی و برگزاری همایش های علمی و تخصصی با توجه به پیچیدگی جرائم و مفاسد گاها سازمان یافته و حمایت جامعه نخبگان از این ظرفیت مهم
🔹تخصیص تجهیزات نرم افزاری و سخت افزاری به شعبات شوراهای حل اختلاف شهرستان (ایجاد زیر ساخت سخت افزاری و نرم افزاری مناسب)

وی در پایان نمایندگان مجلس شورای اسلامی خطاب قرار داده و گفت : لازم است مجلس قانون استخدام اعضای شوراهای حل اختلاف را که بعضاً سابقه ۱۸ساله دارند حل و فصل نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *