یکشنبه , ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

«از شایعه تا واقعیت» / این تصویر مقام معظم رهبری «جعلی» است

مجددا تصویری از رهبر انقلاب منتشر شده است که مدعی شده ایشان در حال بازدید از صفحه فیس‌بوک سایت KHAMENEI.IR هستند…


نسیـــم دلفـان – به گزارش فارس ، به منظور جلوگیری از گسترش شایعات مجازی در شبکه‌های اجتماعی، مهم‌ترین و جدیدترین شایعه منتشر شده در فضای مجازی که توسط کاربران شبکه‌های اجتماعی نقل می‌شود را در بسته خبری «از شایعه تا واقعیت» بررسی می‌کند.
شایعه

به تازگی برخی کاربران شبکه های اجتماعی خواسته و یا ناخواسته به یکی از شایعات چند سال پیش فضای مجازی دامن زدند. این مخاطبان با انتشار تصویری از رهبر معظم انقلاب مدعی شدند که ایشان در حال تماشای صفحه سایت KHAMENEI.IR در فیس بوک هستند.
این تصویر رهبری «جعلی» است

واقعیت

واقعیت این است که تصویر مذکور جعلی و اصطلاحا فتوشاپی بوده است؛ این تصویر مربوط به بازدید رهبر معظم انقلاب از نمایشگاه فناوری‌های راهبردی در اسفندماه سال ۸۹ است که پس از چند سال دوباره در شبکه های اجتماعی بازنشر داده شده است.
این تصویر رهبری «جعلی» است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *