جمعه , ۱۰ فروردین ۱۴۰۳

این سبزی‌ها را قبل از خوردن بپزید

این سبزی‌ها را قبل از خوردن بپزید

_گوجه فرنگی
اگرمی‌خواهید از خواص لیکوپن موجود در گوجه فرنگی است، بهره ببرید، آن را بپزید.

_اسفناج
سطح اسید فولیک اسفناج با پختن این سبزی بیشتر حفظ خواهد شد.

_سیب‌زمینی
اینطور ثابت شده که مصرف سیب‌زمینی پخته یا آب‌پز شده قند خون را به طور موثری کنترل می‌کند. در حالی که مصرف سرخ کرده آن کاملا اثر معکوس روی قند خون دارد.

_هویج
سطح بتاکاروتن که نوعی آنتی اکسیدان بوده و در بدن تبدیل به ویتامین آ. می‌شود، در هویج پخته شده چند برابر افزایش می‌یابد.

_مارچوبه
اگر می‌خواهید فیبر بیشتری از طریق مصرف این سبزی به بدن برسانید، آن را طبخ کنید

_بروکلی
بهترین شیوه برای پخت کلم بروکلی، آب پز و بخارپز کردن آن است.
خواص آنتی اکسیدانی کلم بروکلی بسیار معروف است. همچنین منبع غنی لوتئین و توکوفرول است. این ترکیبات شیمیایی، با کاهش التهاب در رگ‌های خونی بدن، خطر سرطان را کاهش می‌دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *