فرماندار دلفان گفت: ساخت کتابخانه عمومی دوم در این شهرستان ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و ۹۰ میلیارد تومان برای اتمام و تکمیل آن نیاز است.
نسیم دلفان – به گزارش ایرنا اصغر قهرمانی در حاشیه طرح کتابخانه گردی و نشست مطالبه گری فرهنگی افزود: تنها کتابخانه شهر نورآباد (مرکز دلفان) کتاب کافی و استاندارهای لازم برای مطالعه ندارد.
وی با بیان اینکه کتابخانه فعلی شهر نورآباد جوابگوی نیاز شهروندان نیست اظهار داشت: تسریع در ساخت کتابخانه عمومی دوم این شهر مطالبه اساسی است که احداث آن از سال ۹۰ توسط اداره کل راه و شهرسازی آغاز شده است و تاکنون ۵۰ درصد پیشرفت کاری دارد.
وی تصریح کرد: با توجه به نزدیک بودن ایام امتحانات پایان سال تحصیلی و کنکور سراسری، طرح زوج و فرد کتابخانه برای آقایان و بانوان باید هرچه سریعتر برداشته شود تا همشهریان بتوانند بصورت روزانه از فضای کتابخانه فعلی استفاده کنند.
قهرمانی اضافه کرد: در شهرستان ۱۵۰ هزار نفری دلفان، ۲ کتابخانه عمومی در شهر نورآباد و هفت چشمه مرکز بخش کاکاوند و ۲ کتابخانه روستایی وجود دارد که پاسخگوی نیاز مطالعاتی شهروندان نیست و بر اساس استانداردهای جهانی، شهر نورآباد دست کم به ۲ کتابخانه عمومی دیگر نیاز دارد