یکشنبه , ۱۹ آذر ۱۴۰۲

کشاورزانی که اقدام به نصب کنتور حجمی بر روی چاه های خود نکنند اجازه فعالیت نخواهند داشت

فرماندار دلفان : سال گذشته ۹۵ کنتور هوشمند در محل چاه های کشاورزی شهرستان نصب شد.

نسیم دلفان – اصغر قهرمانی در جلسه شورای حفاظت از منابع آب ضمن ممنوع شمردن کشت محصولات آبدوست در این شهرستان افزود: امسال هم مانند سال گذشته کشت محصولات آب بر از جمله (سیب زمینی) در دلفان ممنوع بوده و کشاورزان عزیز به هیچ وجه جهت کاشت این محصولات اقدام نکنند و از کاشت های جایگزین دیگر استفاده نمایند.

وی با اشاره به کمبود آبهای زیر زمینی در این شهرستان اظهار داشت: متاسفانه مشکلات ناشی از تداوم خشکسالی هنوز در شهرستان ادامه داد لذا مالکین زمین های زراعی از اجاره دادن زمین ها و چاه های خود به غیر بومیان جهت کشت های آب دوست خودداری نموده زیرا در صورت مشاهده بصورت جدی با متخلفین برخورد خواهد شد.

فرماندار دلفان افزود: سال گذشته کشاورزان زیادی جهت نصب کنتور هوشمند اقدام نمودند که خوشبختانه در این خصوص پیشرفت خوبی داشتیم و شاهد نصب ۹۵ کنتور هوشمند بودیم، انتظار میرود در سال جاری نیز این روند ادامه داشته باشد زیرا چاههایی که کنتور حجمی نصب نکنند قطعا اجازه فعالیت نخواهند داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *