
✍️ سلام بر شما ، ازتون خواهشمندم این پیام بنده رو منتشر کنید شاید کسی پیدا بشه و برخورد کنه ، من یک خانم هستم با بچهام از نورآباد عازم تهران شدم و همین مشکل که میخوام عرض کنم در برگشت هم باهاش مواجه شدم.
هیچ یک از اتوبوس های مسافربری هنگام اذان صبح و تا پیش از قضا شدن نماز توی هیچ مکانی نمیایستند! هر چه قدر هم التماس کردم به راننده اصلا توجهای نکرد میگفت دیر شده باید به موقع برسم به ترمینال.
خوب چرا باید حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه و حتی بیشتر توی سوهانیها توقف کنید بخاطر اینکه یه سوهان اضافه بگیرید ، اما حاضر نمیشید برای نماز ده دقیقه در یک محل توقف کنید تا نماز مردم قضا نشه ، من مطمعنم توی این مسافران عده زیادی هستن که به این موضوع معترض هستن اما توی اون جمع براشون سخته به راننده التماس کنن چون میدونن به التماسشون توجه نمیشه.
از امام جمعه شهرستان تقاضا دارم این موضوع رو به شدت در نمازجمعه اعلان کنه و از طریق فرمانداری پیگیری کنه ، ما توی محرم برای امام حسین (ع) توی سرمون میزنیم اما آیا همین امام معصوم توی اون درگیری سخت روز عاشورا از نمازش گذشت؟ آیا اینها برای ما درس نیست؟
باید با مسببان این موضوع برخورد بشه ، یک اطلاعیهای روی شیشه جلو اتوبوس بزنن و بنویسن اگه اتوبوس برای نماز توقف نکرد به فلان شماره اعلام کنید و توش یه شماره تلفن قید کنن (مثلا شماره تلفن امام جمعه باشه چه اشکالی داره) ما برای برپایی نماز از هیچ ایثاری نباید خودداری نکنیم.