جمعه , ۴ فروردین ۱۴۰۲

نطق دیرهنگام در ماه های پایانی دوران نمایندگی / نطقی آتشین که بیشتر شبیه یک سخنرانی تبلیغاتی برای ورود به انتخابات پیش رو بود

ابراهیمی پس از گذشت سه سال و اندی از دوران نمایندگی اش در تریبون مجلس یک نطق سراسر انتقادی کرده و گفت: وضعیت اقتصادی مردم مناسب نیست…

نماینده مردم شریف دلفان و سلسله در مجلس شورای اسلامی که در سالهای اخیر به ویژه در دولت روحانی بیشتر سکوت را ترجیح داده بود ، اینک در ماه های پایانی دوران نمایندگی خود خطاب به رئیس جمهور، گفت: وضعیت اقتصادی، معیشتی و اشتغال مردم مناسب نیست ولی برخی از مسئولان چنان سخن می‌گویند که گویا همه چیز گل و بلبل است، جای سؤال است، آیا این توهین به شعور مردم نیست؟ ایا این تمسخر کردن مردم نیست؟

نسیم دلفان – به گزارش یافته، یحیی ابراهیمی در نشست علنی امروز (چهارشنبه، ۳ اسفندماه) مجلس شورای اسلامی، در نطق میان دستور خود با سلام و عرض ادب خدمت ملت شریف ایران به ویژه مردم استان لرستان و حوزه انتخابیه شهرستان‌های دلفان و سلسله و تبریک اعیاد شعبانیه، گفت: جناب آقای رئیسی، رئیس جمهور محترم؛ مؤلفه‌های اقتصادی و غیر اقتصادی مانند مسائل سیاسی افت ارزش پول ملی، تورم، ناترازی منابع و مصارف بودجه‌ای افزایش پایه پولی و رشد نقدینگی رقابت دلار با سکه و ریال به عنوان واحد پولی موازی به عنوان مشکلات اقتصادی را شناسایی و چاره‌اندیشی کنید.

?تیم اقتصادی بدون برنامه
نماینده مردم دلفان و سلسله در مجلس یازدهم خطاب به رئیس جمهور، ادامه داد: اقای رئیس جمهور گرانی بیش از اندازه اقلام و افزایش هزینه‌های خرید و هزینه‌های درمانی و کوچک شدن سبد کالای خانوارها؛ افزایش افسار گسیخته قیمت ارز، دلار، مسکن، خودرو و طلا و کالا‌های اساسی که بیشتر مواقع از هیچگونه قانونی و روال تبعیت نمی‌کند در قشر مستعضف و حقوق بگیر جامعه باعث پیامد‌های اجتماعی جبران ناپذیر شده است که متأسفانه متولیان امر به آن توجهی ندارند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد استمرار این شرایط می‌تواند پیامد‌های اجتماعی نگران‌کننده‌ای همچون ناآرامی‌های اجتماعی، افسردگی، طلاق، خودکشی، اعتیاد وترک تحصیل دانش‌آموزان به همراه داشته باشد که برای جامعه بسیار خطرناک است اما متأسفانه تیم اقتصادی شما هیچگونه برنامه‌ای برای کنترل برنامه‌ای برای کنترل مشکلات مردم ندارد.
ابراهیمی تأکید کرد: اقای رئیس جمهور برخی‌ها بر این اعتقاد هستند که بازی گرانی ارز را خود دولت برای پرداخت عیدی، پاداش و کسری بودجه مدیریت می‌کند هزینه این اقدام برای جامعه بسیار گران تمام می‌شود، ان‌ها که چنین سیاستی را پرورش می‌دهند آیا به پیامد چنین تصمیماتی فکر کرده‌اند.
این نماینده مردم در مجلس ادامه داد: وضعیت اقتصادی، معیشتی و اشتغال مردم مناسب نیست ولی برخی از مسئولان چنان سخن می‌گویند که گویا همه چیز گل و بلبل است، جای سؤال است، آیا این توهین به شعور مردم نیست؟ ایا این تمسخر کردن مردم نیست؟

?مسئولین باید پاسخگو باشند
نماینده مردم در مجلس یازدهم خطاب به رئیس جمهور افزود: همه اقشار مردم در روز ۲۲ بهمن به خاطر آرمان‌های انقلاب، نظام شهدا و رهبری مردانه به میدان آمدند که جای تقدیر و تشکر دارد، اما این نشانه رضایت‌مندی مردم از مسئولان نمی‌باشد، مسئولین باید پاسخگو باشند، به کدامین گناهان مردم باید تاوان سوءمدیریت تیم اقتصادی دولت را بپردازند.
وی در ادامه تأکید کرد: ما نمایندگان مردم به دنبال پیشرفت این کشور هستیم، چون برای اعتلای ایران و ایرانی هزاران شهید تقدیم این انقلاب کرده‌ایم، تجربه ۴ دهه بحرانی ما نشان می‌دهد از برخی جهات نیازمند تجدید نظر جدی هستیم، تجدید نظر به معنای عقب نشینی از معیار‌های انقلاب نیست، به معنای هوشمندی است باید هوشمندانه نقص‌ها را بپذیریم و برای رفع آن‌ها تلاش کنیم و در جهت حفظ ایران اسلامی گام برداریم، قابل قبول نیست کشوری با این همه سرمایه و منابع طبیعی و نیروی عظیم انسانی باشیم، اما در میان ۱۰ کشور اول با نرخ تورم فلاکت بار در دنیا قرار بگیریم.

?چرا جوانان میل به ازدواج ندارند
وی یادآورشد: چرا نرخ ازدواج در جامعه پایین آمده و ازدواج در دهه گذشته ۳۸ درصد کاهش یافته است، چرا جوانان میل به ازدواج ندارند و آمار طلاق، اعتیاد بزهکاری‌های اجتماعی و تصمیم به خودکشی بالا است، چرا نباید نخبگان ایرانی در کشور خود به کار گرفته شوند و زمینه جذب این عزیزان فراهم نمی‌شود و آمار مهاجرت نخبگان به کشور‌های دیگر تا این اندازه بالا رفته است، این آمار‌ها نگران‌کننده است و چه چیزی را نشان می‌دهد، آیا جز این است که فقر، فلاکت و بیکاری جامعه ما را عصبی کرده است.
نماینده مردم دلفان تصریح کرد: نمایندگان ملت، مادامی که در ایران صدای اعتراض شنیده نشود و بین اعتراض و اغتشاش تفکیک قائل نشویم، نتیجه این می‌شود که با یک سری اعتراضات فرسایشی مواجه می‌شویم، اعتراض امری طبیعی است و همواره در یک شرایط سخت زمینه برای اعتراض فراهم می‌شود، باید در گام نخست برای شنیدن حرف مردم ادبیات خود را تغییر دهیم و بگونه‌ای موضع نگیریم که اعتراضات را تشدید و به اغتشاش تبدیل کنیم، یک نارضایتی انباشته وجود دارد که طی سال‌های گذشته آن را لمس کرده‌ایم، تبعیض‌ها، محدودیت‌ها، نابرابری‌های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی به صورت چماق‌هایی هستند که بر سر دیگران‌زده می‌شود، تبعیض موجب دو شکاف تنفر و خشم اجتماعی می‌شود و بصورت آتش زیر خاکستر می‌ماند.
وی ادامه داد: امروز این خشم‌ها از این جا بیرون‌زده می‌شود و فردا از جای دیگر، این خشم فرو خفته خطرناک است و آن را باید واکاوی کرد و مسیر را برای اعتراض عمومی همانگونه که در قانون اساسی عنوان شده است فراهم کنیم، برای مردم بعنوان پشتوانه اصلی این انقلاب و نظام ارزش و احترام قائل شویم و بر‌ای بهبودی اوضاع کنونی کشور تلاش کنیم‌.
این نماینده مردم اظهار داشت: نمایندگان عزیز بازنشستگان لشکری و کشوری و تأمین اجتماعی حق بسیاری بر گردن ما دارند، در قانون مدیریت کشوری و در برنامه توسعه ششم بر همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تأکید شده ولی متأسفانه دولت در بودجه پیشنهادی خود به مجلس اعتباری برای بحث همسان‌سازی بازنشستگان در نظر نگرفته است و مبلغ ۱۴ هزار میلیارد که در سال جاری برای بازنشستگان لشکری و کشوری در نظرگرفته شده بود، هنوز خبری از اجرایی کردن آن نیست، ازنمایندگان محترم می‌خواهم از حقوق این قشر عزیز دفاع نمایند.
ابراهیمی در پایان خطاب به نمایندگان خاطر نشان کرد: همکاران عزیز آدم عاقل دوبار گزیده نمی‌شود، آزموده را آزمودن خطاست، سال گذشته در مورد مشکلات دارو از همین تریبون به مسئولان امر هشدار دادم اما گوش شنوایی وجود نداشت، مجدداً از همین تریبون اعلام می‌کنم که با توجه به اینکه در بودجه سال آینده منابع ریالی متناسب برای تأمین و تولید به موقع مواد اولیه دارو تجهیزات و ملزومات دیده نشده و بانک مرکزی و سازمان برنامه مابه التفاوت هزینه‌های دارو را تشخیص نداده‌اند و همچنین تا زمانی که تجهیزات کافی برای صنعت دارو تأمین نگردد، باعث تعدیلی خطوط تولید دارو و تجهیزات پزشکی خواهد شد و برلی تأمین دارو با بحران جدی روبرو خواهیم شد.

#پی_نوشت:
متاسفانه جناب نماینده در این نطق تبلیغاتی پایان دوران نمایندگی خود به هیچ وجه به موضوع دخالت نمایندگان در امور دولتی از جمله انتصابات مدیران ، استخدام و بکارگیری نیرو در ادارات و شرکت ها اشاره نکرد؟ اشاره نکرد که اگر یک نماینده تمام انتصابات حوزه انتخابیه را در تسخیر خود بگیرد و اجازه ندهد جوانان بومی و تحصیل کرده آن شهرستان وارد عرصه های اداری و مدیریتی شوند چه اتفاقاتی خواهد افتاد؟ اشاره نکرد اگر اکثریت ادارات یک شهرستان در اختیار مدیران غیربومی قرار گیرد چه می شود؟ اشاره نکرد اگر یک نماینده تمام عملکردهای دولت را به صورت بنرهای تبلیغاتی بنام خود مصادره کند آیا باعث سلب اعتماد و آدرس غلط به مردم خواهد بود یا خیر؟ اشاره نکرد برخی نمایندگان استان به شدت تمرکز خود را روی حل مشکلات حوزه انتخابیه خود گذاشته اند مانند بروجرد ، الیگودرز و سایرین اما برخی دیگر تمام تمرکزشان فقط و فقط مهره چینی در ادارات برای اننتخابات بعدی است و اصلا مشکلات مردم  اهمیت یا جایگاه قابل توجهی برایشان ندارد! این بزرگوار به خیلی چیزها اشاره نکرد!!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *