جمعه , ۱۹ خرداد ۱۴۰۲

لرستان باز هم رتبه اول تورم کشور را به خود اختصاص داد

بیشترین نرخ تورم دوازده ماهه خانوارها در کشور مربوط به لرستان (۵۶٫۹ درصد) است.

گزارش ۲۹ اردیبهشت مرکز آمار حاکی از پیشتازی لرستان، یزد و چهارمحال بختیاری در نرخ تورم سالانه کالا‌ها و خدمات مصرفی است. به ترتیب این استان‌ها ۵۶.۹، ۵۶.۶ و ۵۵.۷ درصد تورم را تجربه کرده‌اند.

در این حال میزان تورم سالانه پایتخت در فروردین ماه ۴۳.۷ درصد بوده که می‌توان به تهران لقب ارزان‌ترین استان کشور را داد. این در حالی است که بیشترین نرخ تورم دوازده ماهه خانوارها در کشور مربوط به لرستان (۵۶٫۹ درصد) است.

در چند سال اخیر چه در دولت روحانی و چه در دولت رییسی همیشه لرستان جز صدرنشینان تورم بوده و در بسیاری موارد رتبه اول را کسب کرده است و نقطه مشترک‌ هر دو دولت در لرستان سیروس ابراهیمی معاون اقتصادی استانداری است که گویا به خاطر اقدامات و خدمات ارزنده در بحث اقتصادی در لرستان همچنان در این پست با برجاست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *