دوشنبه , ۲۰ آذر ۱۴۰۲

قتل عام خانوادگی توسط جوان ۲۶ ساله / دو برادر و همسر یکی از آنان و دو برادر زاده به قتل رسیدند

 

جوانی ۲۶ ساله یاسوجی با سلاح کلت کمری اقدام به کشتن دو بردار، دو برادرزاده و همسر یکی از برادران خود کرده است.

نسیم دلفان – رئیس شورای تأمین شهرستان بویراحمد از وقوع نزاع خانوادگی در دهستان دشتروم بویراحمد و کشته شدن ۵ نفر از اعضای یک خانواده خبر داد.

به دنبال اعلام مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک فقره قتل با سلاح گرم، ساعت ۲۱:۵۲ دقیقه شب ۲۸ مهرماه ۱۴۰۲ در یکی از روستاهای دهستان «دشتروم» از توابع شهرستان بویراحمد رسیدگی به موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.

آنگونه که اهالی دشتروم نقل می‌کنند ‌جوان قاتل حدود یک ماه پیش با اعضای خانواده دچار اختلاف در تقسیم املاک شده و پس از ترخیص از زندان، به دلیل حس بی‌عدالتی و تبعیض بین فرزندان، متاسفانه دو برادر خود، همسر و دو فرزند دختر یکی از این برادران تنی را به قتل رسانده که گفته می‌شود هر دو دختر کشته شده خردسال و همچنین یکی از برادران نیز معلم بوده است.

قاتل در تلاش بوده که پدر خانواده و برادر بزرگترش که روحانی بوده را نیز به قتل برساند ولی در تیررس وی نبوده و موفق نشده است.

فرمانده انتظامی شهرستان بویراحمد در تشریح جزئیات این خبر افزود: با حضور پلیس و بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد، فردی ۲۶ ساله به علت اختلافات ملکی دو برادر ۴۰ و ۴۵ ساله، همسر برادر بزرگتر و دو دخترشان را با استفاده از سلاح ساچمه زنی و کمری به قتل رسانده است.

وی اظهارکرد: همچنین یکی دیگر از دختران برادر بزرگتر خود را نیز زخمی کرده که هم اکنون وضعیت این دختر مساعد است.

بر پایه همین خبر و به نقل از پایگاه خبری پلیس، قاتل که ۲۶ سال سن دارد بلافاصله با تلاش ماموران زبده پلیس دستگیر شد.


 

» گزارش های داغ صفحه حوادث را در نسیم دلفان دنبال کنید (اینجا کلیک نمایید)

» گزارش های جنجالی و پربیننده (اینجا / کلیک نمایید)

Skill
50%

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *