جمعه , ۱۷ آذر ۱۴۰۲

فشارها برای برداشتن شرط سن ورود به دانشگاه فرهنگیان / آیا این حکم واقعأ عادلانه است؟؟؟

 

امرایی، عضو سازمان دیده‌بان شفافیت:
♦ سال ۹۰ شورای‌عالی انقلاب فرهنگی تعیین کرده بود افرادی که بالای ۲۴ سال سن دارند امکان ورود به دانشگاه فرهنگیان را ندارند.
♦ چندی پیش یکی از داوطلبان کنکور به‌ دیوان شکایت کرد و دیوان هم سقف سنی را باطل و اعلام کرد که شرط سنی عمومی باید ملاک پذیرشِ این دانشگاه قرار بگیرد؛ یعنی حداکثر ۴۰ سال.
♦ حالا اما برخلاف رای دیوان در دفترچۀ کنکور اعلام شده که شرط سنی همان ۲۴ سال است. باید آموزش‌وپروش خواستار اصلاح فوری این موضوع شود وگرنه برای مسئولان رده‌بالای وزارتخانه حکم استنکاف صادر می‌شود.

#پی‌نوشت:
فارغ از متن خبر فوق و حکمی که دیوان عدالت داده است، جا دارد اندکی واقع بینانه به موضوع نگاه کنیم ، آیا واقعأ با سن حدود ۴۰ سال اگر کسی وارد دانشگاه فرهنگیان شود مثمر ثمر خواهد بود؟ چنین فردی بعد از چهار سال تحصیل در این دانشگاه بیش از ۴۰ سال سن دارد آیا می تواند مانند جوانترها انگیزه و توان آموزش به دانش آموزان را داشته باشد؟
اگر این فرد خانم باشد که حدود ۶ الی ۷ سال بعد قانونأ به سن بازنشستگی رسیده است و اگر مرد باشد حدود ۱۰ الی ۱۵ سال بعد باید بازنشسته شود ، آیا واقعأ چنین شخصی برای آموزش و پرورش مفید خواهد بود؟؟؟

 


 
Skill
50%

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *