
پس از چند هفته اعتراضات پراکنده در کشور دشمنان اتحاد ملت ایران تلاش نمودند تا از شرایط بوجود آمده سو استفاده و با نفوذ در بین صفوف معترضین در جهت اهداف خود گام بر دارند. و هرجا فرصت کردند مدیریت میدان را بدست گیرند. حضور گسترده عناصر ضد انقلاب وابسته به کومله و دمکرات در برخی شهرهای کردستان مردم باصفا و پر از صداقت این دیار را کلافه نموده است.
انجام عملیات تروریستی در صحن حضرت احمد ابن موسی ( ع) در شیراز جدای از هتک حرمت حرم باید انرا یک تحرک جدی خطر ناک دانست ، اگر از کنار این حادثه به راحتی عبور شود، گامهای بعدی آنان در دیگر نقاط آسیب پذیر کشور حتمی خواهد بود و ملت ما قربانی جنایت داعش خواهند شد.
وقتی که همه اعتقاد داریم جریاناتی بنام داعش و والقاعده و… ساخته و پرداخته دشمنان کشور ما هستند، وقتی که بالاترین مقامات امریکا نظیر خانم کلینتون اقرار نمودند که داعش را برای رسیدن به اهداف خود ایجاد وسازمان دادند.
وقتی که شبکه های رسانه ای بیگانه بسیج شدند و با بزرگ نمایی حوادث اخیر در کشور عملا راهنما و میداندار و خط دهنده هستند ،دیگر چه حادثه ای باید رخ دهد که جوانان ما متوجه شوند خطر دشمنان برای کشور جدی است.؟!
وقتی که سران احزاب ضدانقلاب بی مهابا در شبکه های رسانه ای معتبر بین المللی وابسته به استکبار عنوان می کنند این تازه شروع کار است و این داستان سر دراز دارد و رسما اعلام می کنند عناصر خود را به داخل برخی شهرها گسیل نموده تا زمینه خشونت را تداوم بخشند. وقتی که در شبکه های رسانه ای صحبت از جنگ مسلحانه در خیابان می کنند، دیگر چه چیزی باقی می ماند تا همه متوجه شویم آنها با رو در رو قرار دادن ملت ما بدنبال نیات پلید خود می باشند.؟!
حادثه تروریستی در شیراز از زوایای گوناگون مهم و هشدار دهنده است، اگر نیروهای نظامی و امنیتی و انتظامی در برخورد با معترضین با صبر وحوصله و بردباری تحسین بر انگیز تا پای شهادت پیش رفتند وهیجان جوانان را مدبرانه و مسئولانه مدیریت نمودند در برخورد با آنچه که در شیراز اتفاق افتاد باید چنان با صلابت عمل کنند وسیلی را چنان محکم بزنند که دشمنان خارجی هیچگاه فکر تکرار آنرا در سر نپرورانند.
عملیات تروریستی اخیر می تواند تست عملیاتی دشمنان باشد که قصد دارند کشور را وارد فاز خشونت کنند . از این رو همه باید نسبت بدان واکنش نشان دهند حتی آن دختر و پسر جوانیکه تا دیروز در کف خیابان یا در دانشگاه مطالبه خود را فریاد می زدند باید در قبال این حادثه در صف متحد ملت قرار گیرند و دشمنان بیگانه را مایوس نمایند. هوشمندی مردم بزرگ ایران همیشه زبانزد خاص وعام است، واین هوشمندی باید در چنین شرایطی ظهور و بروز پیدا کند.
✍?علی محمد نظری