نهادی داریم بنام شورای رقابت! کارش چیست؟ حمایت از رقابتی کردن اینکه چگونه بتوانیم پدر مردم را راحتتر دربیاوریم؟
یک شورایی که تاکنون خروجی کارش فقط گرانتر شدن تولیداتی مانند خودرو بوده است و لاغیر ، شورایی برای ایجاد تورم ، شورایی باب میل خودروسازها ، این شورا پاسخگوی کدام نهاد است؟
تصمیماتش نه به تولید کمک کرده است و نه در مهار تورم و گرانی موفق بوده است. تنها خاصیتش تسهیل مسیر مافیای خودروسازی برای در آوردن پدر مردم بوده است.
انتشار خبر گران کردن خودرو بیش از ۴۰ درصد آن هم فقط در قیمت کارخانه توسط شورای رقابت حواشی بسیاری را در پی داشته است ، بماند که تبعات این تصمیم ظالمانه چه تاثیری چند صد درصدی روی قیمت بازار آزاد خواهد گذاشت!
» مخبر: قیمتگذاری شورای رقابت خودرو نامتعارف است/ تجدیدنظر شود
معاون اول رئیس جمهوری در نامه ای به رییس شورا و مرکز ملی رقابت خواستار تجدیدنظر در قیمت گذاری خودرو در شرایط فعلی شد.
مخبر در این نامه، قیمت های پایه ای (کارخانه ای) ارائه شده در جلسه اخیر شورای رقابت را افزایشی غیرمتعارف دانست که آثار تورمی دارد.
و اما پس از این نامه
» شورای رقابت کوتاه نیامده و نوشت: “دخالت دستوری در قیمت خودرو نتیجه مثبت ندارد”
سخنگوی شورای رقابت در واکنش به نامه معاون اول رییس جمهور نوشت:
شورای رقابت یک نهاد فراقوهای است و به وظیفه خود عمل کرده است؛ دخالت دستوری در قیمت خودرو نتیجه مثبت ندارد.
شورای رقابت وظیفه خود را در خصوص تعیین دستورالعمل قیمت گذاری خودرو انجام داده است حال ممکن دولت نگاه متفاوتی داشته باشد که باید دید استدلال آنها چیست.
وزارت صمت مجری است و این دستگاه باید واکنش لازم را نسبت به اجرای مصوبه شورای رقابت داشته باشد، شورای رقابت سقف قیمتها را براساس دستورالعمل اعلام کرده اما اجرای آن متوجه چارجوبها و سیاست گذاری وزارت صمت است.
شورای رقابت حامی بخش تولید است و باید منافع تولیدکنندگان را برای افزایش تولید و رونق بازار در نظر گرفت چراکه کاهش عرضه خود عامل تورمزا است.
» اینجاست که باید گفت: شورایی برای کدام رقابت؟
کار شورای رقابت چیست؟ حمایت از رقابتی کردن اینکه چگونه بتوانیم پدر مردم را راحتتر دربیاوریم؟