یکشنبه , ۱۹ آذر ۱۴۰۲

شهرستان دلفان ، روستای دیماندول / ساخت اولین مدرسه حاصل از جمع آوری ظروف کهنه آشپزخانه در جهان

نخستین محصول جشنواره خشت‌های سلامت به بار نشست / اولین مدرسه ساخته شده از ظروف کهنه آشپزخانه در جهان به بهره‌برداری رسید…

نسیم دلفان – سید امین میرمحمدصادقی مدیرعامل شرکت کارال مجری طرح خشت‌های سلامت در گفت‌ وگو با خبرنگار فارس در لرستان بیان داشت: مدرسه سه کلاسه روستای دیماندول از توابع شهرستان دلفان استان لرستان با مشارکت بخش صنعت و مردم در راستای تعهد به مسؤولیت اجتماعی بنگاه‌‌های اقتصادی به بهره‌برداری رسید.

وی با بیان اینکه این مدرسه حاصل نخستین دوره برگزاری جشنواره خشت‌‌های سلامت است، اظهار داشت: در این جشنواره ظروف آشپزخانه فلزی کهنه توسط شرکت کارال جمع آوری و پس از بازیافت و تولید درب و پنجره در ساخت مراکزی چون مدرسه و پایگاه سلامت در نقاط محروم کشور مورد استفاده قرار می‌‌گیرد.

این فعال بخش صنعت با بیان اینکه استقبال و اشتیاق مردم این مجموعه را تشویق کرد تا دومین دوره جشنواره خشت‌های سلامت را برگزار کند، تصریح‌ کرد: دومین دوره جشنواره خشت‌های سلامت از ابتدای بهمن ماه در ۴۵ پایگاه در ۳۱ استان کشور آغاز شده و تا پایان اسفند ۹۵ ادامه دارد.

وی ادامه‌ داد: در این جشنواره خانواده‌ها ظروف آشپزخانه مستعمل و کهنه فلزی از جمله روحی و آلومینیومی را تحویل و بن‌های تخفیف خرید ظروف آشپزخانه را دریافت می‌کنند که با تکنولوژی هاردآنادایز تولید می‌شوند.

مدیرعامل شرکت کارال در تشریح تکنولوژی هاردآنادایز که توسط مجموعه کارال در ایران ثبت اختراع شده و امتیاز آن تا ۲۰  سال در انحصار این شرکت است گفت: آلیاژ به کار رفته مشابه آن چیزی است که در تولید بدنه هواپیما استفاده می‌شود‌ و ظروف آشپزخانه تولید‌شده با این تکنولوژی ضدخش هستند و در ساخت آنها از هیچگونه رنگ، روکش، لعاب، تفلون، سرامیک و پلیمر استفاده نشده‌است.

وی گفت: در اولین دوره جشنواره خشت‌‌های سلامت ۱۲ تن ضایعات جمع‌آوری شد که از محل بازیافت آنها ۱۳ درصد هزینه‌های ساخت مدرسه تأمین‌ شد و مابقی اعتبار لازم را مجموعه کارال پرداخت‌ کرد.‏

میرمحمدصادقی بیان اینکه با اجرای چنین طرح‌هایی بنگاه‌های اقتصادی به تعهد خود در حوزه مسؤولیت اجتماعی عمل و به توسعه مناطق محروم کمک می‌کنند،‌ اظهار داشت: شهروندانی که در این جشنواره شرکت می‌کنند از یک سو در یک امر خداپسندانه مشارکت می‌کنند و از طرفی با امکان خرید ظروف آشپزخانه تولید‌ شده با تکنولوژی هاردآنادایزد به حفظ سلامت خانواده خود کمک می‌کنند.

وی در پایان گفت: خیرین علاقمند به مشارکت در این طرح می‌توانند با مراجعه به وب سایت www.karal.ir و یا از طریق سامانه ۵۰۰۰۲۸۴۹۰ و ارسال عدد ۱۰۰ توسط شهروندان تهرانی و ۱۰۱ برای دیگر مناطق کشور، از آدرس پایگاه‌های جمع‌آوری ظروف مستعمل اطلاع پیدا کنند.‏

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *