پنجشنبه , ۱۷ آذر ۱۴۰۱

زردآلو و خاصیت آن بر مبنای طب سنتی

شیرین و آبدار، سرد و تر، تابستانه‌ای که باید حواستان به عوارض آن باشد.

با گرم شدن هوا، زردآلوهای شیرین نیز وارد بازار می‌شوند و روی پیشخوان میوه‌فروشی دلبری می کنند!

اما زردآلو کمی دیرهضم است، دل پیچه می‌دهد و در معده‌های ضعیف علائم گوارشی شبیه مسمومیت ایجاد می‌کند.
پس یادمان باشد دو سه تایی زردآلو به عنوان میان‌وعده انتخاب بهتری است.

این بافت شیرین و نرم و زرد رنگ فیبر فراوانی دارد پس ملین بوده و به سبب رنگ زردش سرشار از بتا کاروتن و لیکوپن است،
آنتی اکسیدانها را با فیبر، ویتامین آ، ویتامین سی، و ویتامینهای گروه بی و پتاسیم همراه کنید تا از زردآلو میوه‌ای بسازد موثر در جلوگیری از رخ داد یبوست، فشار خون، چربی خون و بیماریهای قلبی عروقی و بیماریهای سخت علاج!

همیشه زردآلو را با مغز هسته آن بخورید تا به هضم آن کمک کند البته اگر این مغز تلخ باشد میل نشود.

این میوه زیبا، لطیف و خوشمزه اما در معده‌ های ضعیف و روده‌های حساس نفخ و دل‌پیچه ایجاد می‌کند و بهتر است یا میل نشود یا هوسانه‌ای در تعداد کم باشد،
مثل سایر میوه‌ها نباید روی غذا میل شود. و باز هم مثل سایر میوه‌ها بلافاصله بعد آن، آب ننوشید

مربا، مارمالاد و … کاربردهای دیگر این میوه تابستانی هستند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *