پنجشنبه , ۱۸ خرداد ۱۴۰۲

رییس اداره ورزش دلفان از توسعه و تجهیز اماکن ورزشی این شهرستان خبر داد

در شهرستان دلفان ظرفیت، پتانسیل و ورزشکاران مستعد خوبی در رشته های مختلف ورزشی وجود دارد…

نسیم دلفان – مسلم یوسفی با بیان اینکه تجهیزات مناسبی از محل اعتبارات مناطق کمتر توسعه یافته با مساعدت اداره کل ورزش و جوانان خریداری شد گفت: بخشی از مشکلات اماکن اداره ورزش شهرستان با تحویل این تجهیزات و اقلام حل و فصل خواهد شد.

رییس اداره ورزش و جوانان دلفان افزود : در شهرستان دلفان ظرفیت، پتانسیل و ورزشکاران مستعد خوبی در رشته های مختلف ورزشی وجود دارد که با تسهیل و افزایش دسترسی به امکانات بیشتر و دقت نظر به محرومیت های دلفان شاهد رونق بخشی به ورزش شهرستان، غنی سازی اوقات فراغت و جلوگیری از آسیب های اجتماعی جوانان، و قهرمان پروری در میادین ورزشی خواهیم بود.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود در خصوص تجهیز خانه ورزش کشتی شهرستان گفت: با توجه به نیاز و فعالیت هیات کشتی، دومین تخته تشک کشتی و تعدادی اقلام مورد نیاز دیگر این هیات ، جهت توسعه و بهره برداری این رشته پرطرفدار ورزشی، تحویل این هیات شد.

درج خبر : توسط بتول رحمتیان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *