رتبه های اول و آخر دلفان و سلسله در جذب اعتبارات تسهیلات اشتغالزایی بهزیستی در بین ۱۰ شهرستان لرستان و نکته ای که باید مورد توجه قرار گیرد.

نسیم دلفان – برابر جدول فوق ، اداره بهزیستی شهرستان دلفان توانست در بحث جذب اعتبارات تسهیلات اشتغالزایی تبصره ۱۸ از میزان مبلغ تخصیص یافته (چهار میلیارد و پانصد میلیون تومان) با عملکرد ۱۸/۹۰۰ و جذب ۴۳ درصدی اعتبارات تا پایان مردادماه ۱۴۰۲ در بین ۱۰ شهرستان استان لرستان رتبه اول را کسب کند و امیدواریم در ماه های بعدی این میزان از جذب اعتبارات اشتغالزایی به عدد صد در صد نزدیک شود.
همچنین اداره بهزیستی شهرستان سلسله در حالی که مبلغ شش میلیارد و صد میلیون تومان اعتبار به این شهرستان تخصیص یافته است، با عملکرد ضعیف و شاخص صفر درصدی در رتبه آخر ایستاد.
#پینوشت:
ضمن قدردانی از زحمات ریاست و کارکنان پرتلاش اداره بهزیستی دلفان ، اما یک نکته مهم در جدول فوق نهفته است که جای تامل دارد.
اگر دقت کنید شهرستان الشتر با جمعیتی کمتر از نصف نسبت به شهرستان دلفان به ویژه در بحث افراد تحت پوشش بهزیستی ، حدود دو میلیارد تومان در تخصیص اعتبارات اشتغالزایی سهم بیشتری را برایش نسبت به دلفان در نظر گرفته اند و از قضا این شهرستان با چنین جمعیتی و طبیعأ افراد تحت پوشش بسیار پایین تر، نتوانسته است اعتبار تخصیص یافته را جذب کرده و لذا رتبه آخر را کسب کرده است!!!
جای سوال دارد از مسئولان و متولیانی که چنین اعتباراتی را پیش بینی و سهم شهرستان ها را تعیین می کنند ، بر چه مبنایی سهم شهرستان ها را تعیین کرده اید و چه شاخص هایی مد نظر شما بوده است؟ آیا رایزنی و اعمال نفوذ برخی افراد خاص مانند نماینده و عوامل دیگر در تعیین سهم اعتبارات ملاک عمل شماست یا شاخص ها و ضوابط قانونی؟ چرا سهم شهرستانی مانند الشتر را باید چنان رقم بالایی تعیین کنید که نتواند آن را جذب کرده و رتبه آخر را کسب کند؟ چرا چنین سهمی را برای شهرستان هایی مثل دلفان در نظر نگرفته اید که با توجه به جمعیت به ویژه افراد تحت پوشش بیشتر ، طبیعتأ در جذب این اعتبارات موفق تر عمل میکنند؟
طبق جدول فوق شهرستان دلفان بعد از رومشگان پایین ترین میزان تخصیص اعتبارات اشتغالزایی تبصره ۱۸ را داشته است در حالی که جمعیت مشمول این اعتبارات در دلفان از بسیاری از شهرستان های استان بالاتر است ، امیدواریم در مراحل بعدی و در سالهای آتی چنین ناعدالتی هایی که باعث می شود اعتبارات به درستی تخصیص و در نهایت جذب نشوند اصلاح گردد.