دوشنبه , ۳ مهر ۱۴۰۲

دو فقره آتش سوزی در سطح مزارع روستاهای میربگ دلفان کنترل شد

خسروی بخشدار میربگ: دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها در خط مقدم پیشگیری و مقابله با آتش سوزی در مراتع و مزارع هستند

نسیم دلفان – عنایت خسروی در خصوص آتش سوزی های اخیر گفت: با توجه به بارش‌های مناسب در اوایل سال جاری که سبب افزایش سطح پوشش گیاهی در منطقه شد و همچنین فرارسیدن فصل گرما احتمال وقوع آتش سوزی در مزارع و مراتع دور از انتظار نیست.

وی با بیان اینکه دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها در خط مقدم پیشگیری و مقابله با آتش سوزی در مراتع و مزارع هستند افزود: با برگزاری جلسات هماهنگی ، پیشگیری و آموزشی برای دهیاران و شوراها و نیز استفاده از ظرفیت پایگاه های مقاومت بسیج مستقر در روستاها تمام تلاش مان را بکار خواهیم گرفت تا از آسیب به مزارع و مراتع منطقه جلوگیری بعمل آید.

بخشدار میربگ همچنین تصریح کرد: پیگیری قانونی جهت تأمین تجهیزات اطفاء حریق شامل آتش کوب، کپسول آتش نشانی و دستگاه دمنده و ابزارآلات آتش بُر در مناطق مستعد آتش سوزی برای دهیاری ها یکی از اولویتهای بخشداری است و از طریق فرمانداری شهرستان و استانداری پیگیر دریافت این تجهیزات خواهیم بود.


Skill
50%

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *