
شهرستان دلفان بعنوان قطب تولید عسل در کشور مطرح است به گونهای که کفراج در این شهرستان بیشترین کلونی زنبور عسل را در میان روستاهای کشور دارد.
نسیم دلفان – جشنواره عسل فرصت مناسبی را برای معرفی دلفان با برند عسل فراهم نمود. این جشنواره امروز دهم شهریورماه در بوستان غدیر نورآباد برگزار شد که به شدت مورد استقبال قرار گرفت.
مدیر جهاد کشاورزی دلفان هدف از برپایی این جشنواره را برندسازی برای شهرستان و معرفی ظرفیت های تولید عسل عنوان نمود.
وی در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما گفت: شهرستان دلفان با حدود ۷۵ هزار کلنی زنبور عسل و تعداد ۷۵۸ بهرهبردار و تولید حدود ۸۰۰ تن عسل و ۵۰ کیلو ژل رویال و ۱۰۰۰ کیلو بره موم و ۳۰ تن موم از قطب های زنبور داری در کشور است.

فرماندار دلفان نیز در این رابطه گفت: پرورش زنبور عسل و تولید عسل موجب اشتغالزایی تمامی اهالی روستای کفراج با جمعیت حدود یکهزار نفر شده است.
قهرمانی افزود: این روستا پایلوت و بزرگترین کلونی پرورش زنبور عسل در کشور است و سالانه ۷۵۰ تن عسل را روانه بازار می کند.
وی تصریح کرد: اهالی این روستا از سال های گذشته تاکنون هیچگونه درخواستی برای تسهیلات یا اشتغال نداشته اند و به صورت خودجوش در حوزه پرورش زنبور عسل فعال هستند و حدود ۶۰ درصد ظرفیت تولید عسل شهرستان دلفان را به خود اختصاص داده اند.
فرماندار دلفان با بیان اینکه بیش از یکهزار پرورش دهنده زنبور عسل نیز در دیگر مناطق شهرستان فعال هستند گفت: جشنواره امروز در راستای برند سازی عسل مرغوب کفراج برگزار شده است تا موجب آگاهی و حمایت عموم مردم و رسانه ها شود.
وی با اشاره به سختکوشی مردم دلفان گفت: در صورت حمایت مسوولان استانی و ملی ، این شهرستان در راستای پرورش زنبور عسل میتواند به بزرگترین صادر کننده زنبور عسل در کشور تبدیل شود.