جمعه , ۴ فروردین ۱۴۰۲

توزیع ۱۹ هزار و ۴۹۱ واحد فرآورده خونی بین مراکز درمانی لرستان


مدیرکل انتقال خون لرستان گفت: امسال ۱۹ هزار و ۴۹۱ واحد فرآورده خونی بین مراکز درمانی لرستان توزیع شده است.

نسیم دلفان _ به گزارش خبرگزاری تسنیم ، علی سوری ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در ۱۱ ماهه امسال ۵۳ هزار و ۶۵۹ نفر در پایگاه‌های انتقال خون استان پذیرش شده‌اند، اظهار داشت: در همین بازه زمانی در سال گذشته ۴۳ هزار و ۶۹۵ نفر برای اهدای خون پذیرش شدند.

وی با اشاره به ۵۳ هزار و ۶۵۹ ‌مراجعه‌کننده به مراکز انتقال خون استان افزود: ۴۵ هزار و ۴۶۲ نفر از این تعداد موفق به اهدای خون شدند که ۲۲ هزار و ۵۳۳ نفر یعنی ۴۹.۵۹ درصد از این تعداد اهداکننده مستقیم و ۴۰ هزار و ۹۶۱ نفر مرد و ۴۵۰۱ نفر زن بوده‌اند.

مدیرکل انتقال خون لرستان با اشاره به رشد ۳۱ درصدی اهدای خون توسط بانوان لرستانی، تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۴۵۰۱ بانوی لرستانی موفق به اهدای خون شدند در حالی که سال گذشته ۳۴۲۵ نفر زن خون اهدا کردند.

سوری با بیان اینکه طی این مدت ۲۷ هزار و ۹۲ واحد خون بین مراکز درمانی توزیع شده است، عنوان کرد: ۱۶ هزار و ۲۳۷ واحد خون نیز بین سایر پایگاه‌های استان توزیع شده است.

وی با بیان اینکه امسال ۱۹ هزار و ۴۹۱ واحد فرآورده خونی بین مراکز درمانی لرستان توزیع شده است، بیان کرد: ۱۰۱ واحد فرآورده خونی نیز بین سایر پایگاه‌های استان توزیع شده است.

مدیرکل انتقال خون لرستان با اشاره به رشد ۳۲.۹۵ درصدی تولید پلاکت فرزیس در انتقال خون استان، گفت: امسال ۵۷۳ پلاکت فرزیس در لرستان تولید شده در حالی که سال گذشته ۴۳۱ پلاکت فرزیس تولید شده بود.


					
									

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *