
پس از استیضاح وزیر صمت توسط مجلس ، رییس جمهور تغییرات مدیریتی در کابینه اعمال کرد.
» فاطمی امین وزیر استیضاح شده توسط مجلس بعنوان معاون اجرایی رییس جمهور جایگزین منصوری می شود.
» منصوری بعنوان وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی جهت کسب رای اعتماد به مجلس معرفی می شود.
» حمیدرضا حاجی بابایی نماینده مردم همدان بعنوان وزیر آموزش و پرورش جهت کسب رای اعتماد به مجلس معرفی می شود.
» سید صولت مرتضوی که در حال حاضر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی می باشد از این وزارتخانه خداحافظی کرده و بعنوان مشاور رییس جمهور منصوب می شود.
#پینوشت:
★ این تغییرات نشان می دهد رییس جمهور چندان از عملکرد آقای مرتضوی بعنوان وزیر کار و رفاه اجتماعی راضی نبوده و قصد دارد با یک مسئولیت صوری (مشاور) وی را به گوشه ای از کابیه هدایت نماید.
★ حمایت سرسختانه رییس دولت از فاطمی امین در مجلس و همچنین انتصاب وی بعنوان معاون اجرایی رییس جمهور پس از استیضاح ، نشان می دهد دولت از عملکرد و تلاش وی راضی بوده و قصد دارد از توان وی در مسئولیت مهمی مانند معاون اجرایی استفاده کرده و حتی احتمالأ مدیریت بخش صنعت و معدن در سایه همچنان به عهده وی باشد لذا به احتمال قوی وزیر جدید صمت همان راه و روش فاطمی امین را با نظارت و مشاوره های وی ادامه خواهد داد.
★ برابر شنیده ها قرار بود سرپرست فعلی آموزش و پرورش بعنوان وزیر پیشنهادی به مجلس معرفی شود اما ظاهرأ شنیده ها چندان موثق نبوده و دولت شخص کارکشته تری مانند آقای حاجی بابایی که سابقه وزارتخانه آموزش و پرورش را نیز در کارنامه دارد و همچنین در بین فرهنگیان از محبوبیت خاصی برخوردار است را جهت کسب رای به مجلس معرفی خواهد کرد.
★ امیدواریم تغییرات جدید در کابینه نفس تازه ای به هیات دولت دمیده و در مدیریت کشور موفق تر عمل نمایند.