شنبه , ۲۰ خرداد ۱۴۰۲

تاکید رئیس کل دادگستری لرستان بر استفاده از آرای جایگزین به جای حبس‌های بی‌مورد

رئیس کل دادگستری لرستان، استفاده از آرا جایگزین حبس را جزو سیاست‌های قوه قضاییه دانست و گفت: استفاده از این موضوع بایستی در دستور کار قضات قرار گیرد تا از حبس‌های بی ‌مورد جلوگیری به عمل آید.

نسیم دلفان – حجت الاسلام سعید شهواری عصر امروز در جمع کارکنان و قضات لرستان اظهار کرد: نواقص موجود بایستی پیگیری و رفع شوند.

وی ضمن اشاره به اینکه بایستی استفاده بهینه از امکانات و تجهیزات موجود صورت بگیرد، تاکید کرد: انجام کارهای دادگستری بایستی به سمت الکترونیکی بودن پیش برود.

شهواری استفاده از آرا جایگزین حبس را جزو سیاست‌های قوه قضاییه دانست و گفت: استفاده از این موضوع بایستی در دستور کار قضات قرار گیرد تا از حبس‌های بی‌مورد جلوگیری به عمل آید.

رئیس شورای قضایی استان لرستان تاکید کرد: دادرسی الکترونیکی از مطالبات قوه قضاییه بوده و بایستی امکانات و اراده در جهت افزایش آن باشد.

وی تاکید کرد: فرآیندهای معیوب در دادگستری بایستی شناسایی و حتماً اصلاح شوند.

شهواری ضمن اشاره به اینکه تکریم ارباب رجوع بسیار مورد تاکید است، افزود: هرچه زحمت بکشیم و عملکرد مثبت داشته باشیم ولی ارباب رجوع را تکریم نکنیم هیچ فایده ای ندارد.

نماینده عالی دستگاه قضایی در استان ضمن تاکید بر این موضوع که آمار بایستی واقعی‌سازی شود، بیان کرد: بایستی فرهنگ مشورت در بین قضات جا بیافتد چرا که این موضوع باعث پیشرفت قضات و تسهیل امر قضا خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *