
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با اشاره به ارائه پیشنهاد و رایزنی با مرکز برای برگزاری نمایشگاه کتاب به دو شیوه فیزیکی و مجازی، عنوان کرد: اگر پیشنهاد برگزاری نمایشگاه کتاب به تصمیمگیری نهایی منتج شود، لرستان جزو نخستین استانهایی خواهد بود که نمایشگاه کتاب را به دو شیوه فیزیکی و مجازی برگزار خواهد کرد.
نسیم دلفان _ به گزارش ایسنا ، منصور احمدی، در جلسه ستاد استانی سیامین دوره بزرگداشت هفته کتاب، کتابخوانی و کتابدار، که در سالن جلسات ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، با بیان اینکه موضوع مورد بحث بسیار مهم است، اظهار کرد: در مهندسی فرهنگی یکی از ابزار، امکانات و مصالحی مورد نیاز، کتاب است.
وی ادامه داد: باید با همفکری و همافزایی، اقدامات لازم برای ترویج، تبلیغ و تسهیل کتاب و کتابخوانی فراهم تا زمینه افزایش انگیزه در جامعه ایجاد شود.
احمدی کتابت و نوشتار را عامل صیانت و نگهداری از اندیشه و بینش علما دانست و افزود: اگر کتاب نبود، بسیاری از اندیشهها تحریف و وارونه منتقل میشد، بنابراین باید قدر آنرا بیشتر دانست و برنامههای حوزه کتاب را تقویت کرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان بیان کرد: با وجود رسانه و فضای مجازی، همچنان کتاب در جایگاه و مقام شامخ خود بهعنوان وسیله ساخت فرهنگ قرار دارد و کسی نتوانسته به جایگاه عظیم کتاب خدشه وارد کند.
وی با اشاره به ارائه پیشنهاد و رایزنی با مرکز برای برگزاری نمایشگاه کتاب به دو شیوه فیزیکی و مجازی، عنوان کرد: اگر پیشنهاد برگزاری نمایشگاه کتاب به تصمیمگیری نهایی منتج شود، لرستان جزو نخستین استانهایی خواهد بود که نمایشگاه کتاب را به دو شیوه فیزیکی و مجازی برگزار خواهد کرد.
احمدی با اشاره به اینکه برگزاری نمایشگاه به هر دو شیوه مزایا و معایبی دارد، افزود: برگزاری نمایشگاه به صورت مجازی این مزیت را دارد که میزان دسترسی مردم به کتاب افزایش پیدا میکند و هزینه نقل و انتقال برای ناشران، ایجاد غرفه و ایاب ذهاب کم خواهد شد، همچنین در افزایش سرمایه فروش مؤثر است، اما هدف تنها فروش کتاب نیست.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان ادامه داد: برگزاری رویداد فکری و فرهنگی و دیدن کتاب باید در دستور کار قرار گیرد، برای اینکه بتوانیم یک رویداد فرهنگی را در جامعه برگزار کنیم، حتما باید کتاب در دید مخاطب قرار بگیرد.