پنجشنبه , ۶ مهر ۱۴۰۲

اولتیماتوم به بانک‌ها برای پرداخت وام ازداوج

بانک مرکزی به بانک‌های کشور تا ۲۰ شهریور ۱۴۰۲ مهلت داد نسبت به پرداخت تسهیلات ازدواج طبق سهمیه‌ای ابلاغی بانک مرکزی اقدام نماید.

همچنین بانک‌ها موظف شدند حداکثر ۱۵ روز پس از ثبت نام متقاضیان وام ازدواج تعیین شعبه را انجام دهند و پس از تعیین شعبه و تکمیل مدارک حداکثر ظرف مدت ۱۰ روز مبلغ تسهیلات به حساب متقاضیان واریز شود.

بانک‌ها به هیچ وجه اجازه دریافت بیش از یک ضامن بابت پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج را ندارد.

علی‌رغم اینکه در قانون بودجه سالجاری بانک‌های قرض الحسنه مهر ایران و رسالت از پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج مستثنی شده‌اند، با توجه توافقات به عمل آمده نسبت به پرداخت کامل تسهیلات به متقاضیان در صف خود اقدام نمایند.

متقاضیان تسهیلات ازدواج می‌توانند علاوه بر طرح سوالات و مشکلات خود را از طریق سامانه‌های موجود در بانک‌های عامل از طریق سامانه CRM و با شماره ۲۷۰۶ با بانک مرکزی تماس حاصل نمایند.


» تازه ترین خبرهای “صفحه اجتماعی – اقتصادی” نسیم دلفان را دنبال کنید (اینجا / کلیک نمایید)

» نرخ آنلاین و لحظه ای بازار از طریق شبکه اطلاع رسانی طـلا، ســکه و ارز (اینجا / کلیک نمایید)


Skill
50%

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *