جمعه , ۱۷ آذر ۱۴۰۲

استخدام ۴۰۰ نیروی جدید در وزارت فرهنگ و ارشاد از طریق آزمون تا پایان تابستان

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی:
▫️طی ۲ سال گذشته با تلاش‌های بی وقفه‌ای که صورت گرفت، سرانجام سازمان اداری و استخدامی کشور، مجوز جبران بخشی از کمبود نیروی انسانی این وزارتخانه را بر اساس آزمون سراسری صادر کرد.
▫️قریب به ده سال است بیش از دو هزار نیرو از وزارتخانه بازنشسته شده و هیچگونه امکان جذبی در هیچ سطحی تاکنون صورت نگرفته است و بیش از ۲۵۰۰ پست خالی در ستاد و شهرستان ها وجود دارد. این در حالی‌ است که بسیاری از شهرستان‌ها فقط با یک نفر مسئول اداره بدون هیچ کارمندی اداره می شود.

بر اساس خبری که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی داده است؛ بدنه نیروی انسانی این وزارتخانه با یک کار سخت و پرمانع در آستانه یک تحول جدی قرار گرفته و ۴۰۰ نیروی جوان تا پایان تابستان وارد این وزارتخانه می‌شوند.


» تازه ترین خبرهای “مرتبط به آگهی ها و اخبار استخدامی” نسیم دلفان را دنبال کنید (اینجا / کلیک نمایید)


Skill
50%

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *