دوشنبه , ۳ مهر ۱۴۰۲

احتمال برگزاری مجدد آزمون استخدامی آموزگاری در زمستان

معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور بابیان اینکه معیارهای عمومی و اختصاصی که برای آموزگاری در مقطع ابتدایی مد نظر بود در سؤالات این آزمون وجود داشت، ادامه داد: طی مباحثی که در این جلسه انجام شد، احتمالاً نیاز به جذب مجدد در رشته آموزگاری در برخی از استان‌ها داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه تلاش می‌کنیم در سال جاری برای جبران کمبودهای نیروی انسانی آموزگاری در برخی از استان‌ها آزمون مجددی برگزار کنیم، گفت: اگر سازمان سنجش این آمادگی را داشته باشد، آزمون استخدامی آموزگاری در زمستان آینده برگزار خواهد شد تا کسری‌ها جبران شود.

لطیفی با اشاره به اینکه مسیر اصلی جذب و استخدام معلم از طریق دانشگاه فرهنگیان است، تصریح کرد: باید برای جذب نیروی انسانی از طریق این دانشگاه کمک کنیم. همچنین در جلسه‌ای که روز گذشته با رئیس‌جمهوری برگزار شد بر این موضوع تاکید شد و رئیس‌جمهوری دستوراتی ارائه دادند. بنابراین امیدواریم بتوانیم جذب نیروی انسانی از طریق دانشگاه فرهنگیان را تسریع و تقویت کنیم.


» تازه ترین خبرهای “مرتبط به آگهی ها و اخبار استخدامی” نسیم دلفان را دنبال کنید (اینجا / کلیک نمایید)


Skill
50%

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *